Marieke in Zweden

Sverige, vi kommer!

Een eerste berichtje op deze weblog, al weet ik niet zeker of er veel meer zullen volgen. Over vijf dagen vertrekken Joost en ik richting Zweden, en daarna... wordt alles anders! haha
Bijna twee maanden tuffen we door Zweden en Noorwegen, onze dagen vol met gezellige groepen (ja toch?) met wie we kanoën, hiken, kamperen, gletsjers beklimmen, bivakken bouwen, mountainbiken, vuurtjes stoken... dus of webloggen op internet ook in dat rijtje thuis past?! Zo nu en dan een klein berichtje, misschien. Of slechts wat sfeerbeelden, die wellicht meer vertellen dan stukken tekst! In elk geval weten jullie me hier te vinden..!

Dinsdag rond de middag landen we in Stockholm. Vanaf daar volgt een treinreis in noordelijke richting, zodat we halverwege de avond Mora zullen binnenrijden en dan pikt Mart ons op voor de laatste 40 kilometer naar Johannisholm! Onze eerste groep komt op zaterdag, dat betekent dat we tot dan de tijd hebben om die kanotocht nog eens te checken, de mountainbikeroute voor te fietsen en tussendoor Zweedse ijsjes te eten omdat het nu zo warm is in Zweden! Klinkt niet slecht, he?

Ha en trevlig sommar! / Heb een leuke zomer!

Ester & Rob

Hey Marieke,

Ik lees dat je weer gaat reisleiden in Zweden-Noorwegen. Is de route nog een beetje hetzelfde als 2 jaar geleden? In ieder geval veel plezier weer!

Groetjes vanuit het Limburgse!
Ester, en ook van Rob natuurlijk!

alice

heel veel plezier en geniet er van...!!!!

Paparie

Veel plezier,
veel ervaring opdoen,
veel natuur opsnuiven,
veel mooie beelden.
veel leuke contacten,
veel ijsjes
veel mooi weer,
Kortom van alles veel, maar ook weer niet teveel.

Het zal even stil zijn zonder jou, zou Buitenlust het wel redden?

Meet again

en......oma zou zeggen, "Denk aan jezelf dirntie! "

Doei

Paparie

mieke

Bäste Marieke, jag önskar er mycket nöje i Sverige!
Kiss, mamma

Roos

Hee Marieke!
Ik ga je in de gaten houden!
Heel veel plezierr maar dat gaat vast lukken!
En hopelijk tot in augustus in je prachtige stulpje!
x Roos

hoi lieverd,

Ik sluit mee helemaal bij paparie aan.

En buitenlust draait het gewoon door.

Geniet er van meisje je heb het verdiend.

groet Willie

Esther

Mariek... Ik weet zeker dat jullie een onwijs leuke zomer krijgen! Heb je voor de zekerheid ook nog je muts/ handschoenen ingepakt? Je weet maar nooit in Noorwegen :)
Ben stiekum beetje jarloers; daarom moet je wel de website bij houden, kan ik nog een beetje meegenieten!!! Stor kram, Es

Chris Bouwer

leuk wat je allemaal gaat doen hoor!!!
nog een week en dan heb ik ook vakantie.
en morgen ga ik met Papa naar war of the world
ik zou ook wel naar zweden en noorwegen willen ik ga naar Denemarken dat is ook toevallig want Denemarken ligt daar vlakbij maar ik hou het kort want Mama en tom zitten te zeuren

Groetjes

Chris

PS

stuur me wel een mailtje terug

mieke

Mariek, leuk dat je belde en goed te horen dat de reis zo voorspoedig is gegaan.
Dus bij jullie ook lekker warm en zonnig weer, dan was jullie tochtje met de kano wel een heel goed plan, denk ik!! Geniet ervan en tot de volgende keer.

Liefs en groetjes, mam

mieke

Wat grappig dat ons neefje Chris zo'n leuk stukje heeft geplaatst op jouw weblog, Mariek! Dat was een verrassing! Zo worden kleine neefjes groot! Leuk Chris, blijf schrijven hoor!

margriet

Hai Marieke, Heb je de knutten overwonnen?? Erger dan muggen, hè! In mei zitten ze hier in de buurt van de weerribben ook. Gek word je ervan! Hoe is het weer in het hoge noorden? Hier is er een kleine herfstdepressie. Ook niet alles, kunnen we in ieder geval weer eens wat in huis doen.
Geniet van je Zweden!
Lieve groet,
Margriet

Hans, Linda, Chris & Tom

Hoi Marieke!

We hopen dat je het goed naar je zin hebt daar in het Hoge Noorden, niet alleen hard werken, maar ook veel plezier! Komend weekend dan je eerste rondreis. Leuk en spannend! Je doet zo weer heel veel mooie (levens)ervaringen op in dat prachtige land. Geniet er maar lekker van en we horen/lezen graag over je belevenissen.
Veel liefs en een hartelijke groet van ons allemaal!

Hans, Linda, Chris & Tom.

Hoi lieverd,

Fijn te lezen dat het goed gaat. Jammer dat je niet met de rond reis mee kon. Maar verven en maaien kan ook leuk zijn en zeker als de als het weer ook een beetje mee werkt.Maar zoals ik lees is dat niet zo, nu kun je wel het warmte shirt uit proberen of het werkelijk zo is. En vindt je verven leuk geworden, kun je altijd nog als je terug bent bij ons je uit leven met de kwast.
Leuk dat Uffe ook nog even langs kwam.

dikke kus,