Marieke in Zweden

Uffe på besök!

Hej hej,

Voor de liefhebbers een grappig nieuwtje... gisteren kreeg ik een smsje van Uffe (wie kent hem nog?) dat Johannisholm op de route lag die dag, hij moest opnieuw aan de waterkant verschijnen voor Vansbro simningen. Het zwemonderdeel van de Zweedse Klassiker. En vroeg of hij op de terugweg een bezoekje kon brengen. Laat maar komen, dacht ik. Dan zien we wel. Maar, ik moet eerlijk zijn,het was heel leuk om hem weer te zien! Gewoon, leuk en gemakkelijk ging het. En het ging goed met hem! Even een rondje hier in Johannisholm gelopen, ook de rest van de bekenden hier vloog hem direct om denek, haha. Leuk om te zien dat alles slijt en daarna weeroké kan zijn!
Die 1500 kilometer en 2 jaarhebben goed gedaan

Wink

Tussen de foto's kun je Uffe vinden.

Tot zo ver het nieuws van hier!

Hej då!

Helma

Hej Marikie, Wat heb je toch een leuke verhalen. Wel jammer van de knutten, dan kan je toch maar beter beren en elanden in de buurt hebben!

Jammer dat je trip niet doorging maar zo te zien zit de sfeer er wel in. Mocht je zin hebben om te schilderen wanneer je terug ben, dan hebben we nog wel een klus voor je liggen ;-)

Het is hier heel erg stil in de Donkerstraat. Geniet de komende weken het Norske. Groetjes ook van Ruud. Helma

uffe

Vist kom jag =)

Teuni

Lieve Marieke

Wat ben je weer lekker bezig, veel buitensporten en leiding geven. Dat ligt je wel. de knutten maar voor lief nemen, hoort er bij???!!!!
Ik hoop dat je nu echt op weg bent, dus misschien lees je deze reactie voorlopig niet.
Onze vakantie zit er op. Veel gewandeld en ook weer veel gezien.
Ik hoop dat je nog een paar weken lekker kunt genieten en werken ook natuurlijk.
Ik ben jaloers op je ervaringen. Leuk dat je Uffe weer gesproken hebt.
Groetjes van mij en natuurlijk ook van Ton

mieke

"Ha Marieke, trevligt att höra att allt är väl med dig och jag önskar er en trevlig tid i Norge! Kiss, mamma."

Lydie

Hej Marieke!
Ik moet heel ff kort reageren op de beer haha
Ooit in een ver verleden heb ik er ook 1 gespot hé :P echt zo super gaaf, wel tof dat er nu weer 1 gezien is, mssn wel dezelfde. Jammer dat ie al weer ver weg was toen jullie de 2e keer gingen kijken..
Hoop dat je snel op reis mag naar Noorwegen met een leuke groep! Veel plezier daar en doe de groetjes aan allemaal! Lydie

omi,

Hai Marieke,
Dank voor je leuke kaart, wat fijn dat je het zo naar je zin hebt!.Zo te zien en te lezen is het echt jouw favoriete
land. Op dit moment ben je weer aan een rondreis bezig
denk ik, we wensen je heel veel plezier en succes.
Het allerbeste en tot ziens weer in Amerongen. Goede
reis terug! Liefs en groetjes, Huibert en Omi.

mieke

Ha Mariek, je gaat morgen je laatste week in van je rondreis Noorwegen/Zweden! Ik hoop dat je nu ook weer een leuke groep hebt en dat ze een beetje lief voor je zijn, want je doet deze reis helemaal in je uppie! Ik denk dat je het wel een hele uitdaging vindt en dat het je ook goed af gaat. Ik wens je nog heel veel plezier en hopelijk kunnen we je volgende week zondag in Weeze weer in de armen sluiten!
Liefs en dikke kus, mam X

Linda

Ha die Mariek!
Al weer een mooi Zweeds avontuur zit er bijna op... In Denemarken zagen we wel steeds een grote rookwolk en dachten we aan jou, want we waren niet ver van elkaar af. Van je moeder hoorde ik dat het allemaal heel goed en leuk is geweest. We wensen je nog een leuke laatste dag en daarna een goede reis naar je eigen Amerongse huisje!
Groetjes, Hans, Linda, Chris en Tom